Wij zoeken all-round monteurs! 

Wij zoeken all-round monteurs! 

 

In Roosendaal en directe omgeving zijn wij met 8 jonge enthousiaste monteurs heel druk met afwisselende werkzaamheden zoals het aanleggen en installeren van CV- installaties en het onderhouden ervan, loodgieterswerkzaamheden en sanitair. Houd jij ook van afwisselend werk dan maken we graag kennis met jou. 

Wij zijn trots op het dak- en zinkwerk dat wij maken en iemand met ervaring daarin spreken wij natuurlijk ook heel graag!

BEN JIJ ...

een monteur installatietechniek ... liefst all-round maar natuurlijk ben je niet te oud om te leren en zijn cursussen en opleidingen altijd mogelijk.

HOPELIJK HEB JE ....

een afgeronde 1e monteurs opleiding of gelijkwaardig met een VCA certificaat, een rijbewijs B(E), al wat ervaring én de bereidheid om periodiek mee te doen aan de storingsdiensten (alleen in de weekenden en feestdagen in het stookseizoen, dus maar een paar weekenden per jaar!)

JE KUNT REKENEN OP ..

Goede salariëring - afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en inzet- , de kans om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen, een prettige en dynamische werksfeer in een jong team, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

STUUR ONS SNEL EEN MAIL MET JOUW CV EN HOPELIJK KUNNEN WE DAN SNEL AFSPREKEN OM KENNIS TE MAKEN ..

Het betreft een fulltime functie direct in dienst bij ons bedrijf dus acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld