Wijze van facturering

Wijze van facturering

Factureerwijze en tarieven:
Wij factureren de daadwerkelijk aan de klant bestede tijd dus de reis- en werktijd van onze monteurs, inclusief de handling van de opdracht en inclusief eventueel ophalen van materialen op ons kantoor of de groothandel .

Per 1 januari 2023 is het tarief voor een monteur   € 79,50 incl. BTW van toepassing. 

Afhankelijk van de situatie /werkzaamheden is het altijd mogelijk dat wij een hulpmonteur of stagiaire mee sturen, vaak kan de monteur sneller en secuurder werken met soms al één handje extra. Wanneer de hulpmonteur zich niet nuttig heeft kunnen maken noteert de monteur dat op de bon en wordt daarmee uiteraard rekening gehouden op de factuur. 
Wanneer er twee monteurs nodig zijn is hiervoor het tarief € 129,40 / 144,90  per uur incl. BTW (afhankelijk van de aard van de werkzaamheden). 

Betaling:
Wij ontvangen uw betaling graag binnen 8 dagen na factuurdatum op ons rekeningnummer bij de ING bank op nummer: NL 10 INGB 0001220682

Vragen over de factuur:
Inhoudelijke vragen over facturen vernemen wij graag per mail of post; wij kunnen dan navraag doen bij monteurs en/of collega's en zullen hier zo snel mogelijk op reageren.
Telefonisch gaan wij dus niet in discussie over facturen vanwege het drukke telefoonverkeer en het feit dat wij op het moment dat u belt de factuur niet helder in beeld hebben en uw vragen dus niet direct kunnen beantwoorden. 

 

Op al onze leveringen en werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U vindt ze op onze website: dmsuijkerbuijk.nl/pdf/AVIC_Installatiewerk_voor_Consumenten.pdf