Centrale verwarming

Centrale verwarming

​​​​

CO-VRIJ 
Vanaf 1 april 2023 moeten wij volgens de ‘gasketelwet’ werken bij het installeren, repareren, onderhouden en in werking stellen van cv-ketels en  geysers.Hiervoor hebben onze monteurs de benodigde certificering voor CO-VRIJ  behaald en zijn wij als bedrijf aangesloten bij CO-keur.nl.

  • Cv-toestellen (o.a. Atag en Vaillant) 
  • Complete cv-installaties 
  • Heaters
  • Warmwatertoestellen
  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Thermostaten en regelingen


ONDERHOUD AAN HEATERS, GAS- EN HEETWATERTOESTELLEN

Wij werken niet met onderhoudscontracten maar plegen voor bedrijven één-jaarlijks en in de meeste gevallen voor particulieren één keer in de twee jaar onderhoud.

Storingsdienst

Door middel van een telefoonnummer op een sticker die onze monteur op de cv-ketel plakt kunt u in de weekenden en op feestdagen in het stookseizoen onze servicemonteur bereiken (dit is van toepassing op cv-ketels tot 12 jaar oud en onder voorbehoud van minimaal 2 jaarlijks onderhoud).
Als een bezoek van de monteur in het weekend niet zinvol lijkt (onderdelen die niet op voorraad zijn) plannen we de afspraak de eerstmogelijke werkdag in.

Kosten
Omdat onze monteurs extra tijd nodig hebben voor het uitvoeren van metingen en noteren van de gemeten waardes, welke gegevens worden genoteerd in een landelijke database, zal een reguliere onderhoudsbeurt meer tijd in beslag nemen per 1 april 2023. 
Hiervoor kunt u rekenen op 1,5 à 2 uur inclusief reistijd exclusief eventuele reparaties of aanpassingen aan de installatie, en exclusief de pakking. Een pakking zorgt voor de afdichting tussen brander, warmtewisselaar en deksel en droogt na verloop van tijd uit met als mogelijk gevolg brand of schadelijke gassen zoals koolmonoxide in de woning. Deze worden, volgens de voorschrfiten, door ons  bij elke onderhoudsbeurt vervangen).

Prijs voor de pakking (inclusief kosten CO-vrij) voor uw cv-ketel op aanvraag (de kosten die de jaarlijkse certificering met zich meebrengt berekenen wij slechts gedeeltelijk aan u door).

Voor het huidige uurloon en onze werk- en factureerwijze verwijzen wij u naar 'onze wijze van factureren' in de zwarte balk onderaan op deze site. 

 

Kijk op onze NIEUWSpagina voor het laatste nieuws.