EEN WATERONTHARDER, WELKE PAST BIJ MIJ?

EEN WATERONTHARDER, WELKE PAST BIJ MIJ?

Voordelen van een waterontharder ..

Met een Lubron waterontharder haalt u pure luxe in huis. Zacht water reduceert de kalkaanslag op tegels, douchewand, kranen en apparatuur. Agressieve reinigingsmiddelen kunnen de deur uit. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.
Ervaar de zachtheid van ontkalkt water. Een gevoelige huid of last van eczeem? Zacht water kan het verschil maken. Met het ontharde water dat u overal in uw huis beschikbaar heeft, gebruikt u ruim de helft minder zeep en shampoo. Zorg voor uw lichaam en geniet van de plezierige sensatie van ontkalkt water!
Komen uw glazen dof uit uw vaatwasser? Blijven er kalkvlekken achter op uw servies? Bespaar uzelf het poetsen en houdt uw servies en glazen mooi. Door uw vaatwasser te voeden met ontkalkt water gebruikt u minder dan de helft aan vaatwasmiddelen en hoeft u minder zout toe te voegen. Zacht water houdt uw mooie spullen mooi!
Zacht water smaakt mild en natuurlijk als bronwater. Haal de milde smaken van buiten naar binnen. Voorkom vliesjes op de thee en elimineer ongewenste bijsmaken in de koffie. Trakteer uzelf dagelijks op de geneugten van zacht water als basis van uw thee, uw koffie of een glas water.

Welke waterontharder past bij mij?

Loop de vragen door op de site  https://waterontharder.nl/bestellen/ en geef aan ons door welk advies u krijgt  ..
U ontvangt dan een vrijblijvende offerte van DM Suijkerbuijk en Zn. BV